Leírás és Paraméterek
Tovább
eledel jellemzői | úszik |
eledelek hal méret szerint | közepes testű halaknak |
ezeknek a fajtáknak | aranyhalnak |
Összetevők | Halliszt, búzaliszt, krillliszt, szójaliszt, szárított sörélesztő, spirulina, szárított algaliszt, halolaj, rizskorpa, DL-metionin, fokhagyma, asztaxantin, kolin-klorid, E-vitamin-kiegészítő, L-aszkorbil-2-polifoszfát (stabilizált C-vitamin), inozitol, d-kalcium-pantotenát, riboflavin, A-vitamin-kiegészítő, tiamin-mononitrát, piridoxin-hidroklorid, niacin, folsav, D3-vitamin-kiegészítő, biotin, B12-vitamin-kiegészítő, P-aminobenzoesav, dinátrium-foszfát, só, vas-szulfát, magnézium-szulfát, cink-szulfát, mangán-szulfát, réz-szulfát, kalcium-jodát, piros 3, sárga 5, kék 2 (mesterséges színek). |
Nyersfehérje | min. 45,0%, Nyerszsír:min. 6,0% , Nyersrost:max. 5,0% , Nedvesség:max. 10,0% , Hamu:max. 14,0%, |
Foszfor | min. 1,2%, A-vitamin:min. 19 000 NE/kg , D3-vitamin:min. 2900 NE/kg, E-vitamin: min. 500 NE/kg , Aszkorbinsav:min. 400 mg/kg |