Akváriumok akvarisztikai kiegészítők, díszhalak, garnélák, növényes akvarisztika

 

Örömmel üdvözöljük a Vadvilág díszállatkereskedés leendő Vásárlói között.
Kérjük, mielőtt rendelését megtenné, az alábbiakat szíveskedjen alaposan átolvasni:

 

Üzletünk adatai:
Aqua-Varia Bt
.

1161 Budapest, Rákosi út 46.

 

Banksz.: 65100125-11312886


Adószám: 22249636-2-42


Székhely: 1161 Budapest, Rákosi út 46.

 

Üzletünk neve:Vadvilág Díszállat Kereskedés és Akvarisztikai Szakbolt


Üzletünk címe: 1161 Budapest, Rákosi út 46.


Telefonszám: 061 321-61-00 


E-mail: info@vadvilagbolt.hu
VÁSÁRLÁS:

 

A termékek, csoportosítva jelennek meg, segítve ezzel a könnyebb eligazodást, mint például Akvarisztika, Terrarisztika. Amennyiben a Vadvilág bolt kínálatából valamely termék elnyerte tetszését, és szeretné azt megvásárolni csak annyit kell tennie, hogy a termék alatt lévő bevásárló kosárra kattint. Ezzel kezdeményezi az áru vásárlását. Alapértelmezés szerint minden termékből 1 db-ot kínálunk fel, de természetesen a termék mennyiségét Ön tetszés szerint átírhatja, megváltoztathatja.

 

A kosár tartalma

A kosár tartalma mindig megjelenik, miután kiválasztotta a megvásárolni kívánt terméket. A kosár tartalma ablakban minden kiválasztott termék és

az aktuális végösszeg a további keresgélés közben is nyomon követhető. Ez bármikor tetszés szerint módosítható, törölhető.

 

A megrendelés érvényesítése

A böngészés befejezése után a Kasszához gombra kell kattintani. Mindaddig NEM tudjuk feldolgozni megrendelését, amíg Ön a Megrendelő adatait nem adta meg. Kérjük, pontosan töltse ki a szállítási címet, és különösen fontos, hogy olyan (mobil) telefonszámot adjon meg, amelyen napközben is el lehet Önt érni. A csomagfutár fel fogja hívni, ha nem talál otthon senkit, hogy egyeztessen a csomagátadás pontos helyéről és időpontjáról.Amennyiben a megrendelés teljesítése az érvénytelenül, hiányosan kitöltött regisztrációs űrlap okán hiúsul meg, azaz emiatt nem tudjuk kiszállítani a terméket, az Aqua-Varia Bt. ezért semmilyen formában nem vállal felelősséget.

 

A rendelés elfogadása

Amennyiben Ön leadta a rendelését, és azt üzletünk elfogadta, rendszerünk egy emlékeztető e-mailben erről tájékoztatja Önt. Amennyiben a rendelt tételek szállításával kapcsolatban bármilyen kérdésünk lenne (pl. nem tudunk szállítani az adott termékből, nincs a kiválasztott méret vagy szín) munkatársunk a megadott telefonszámon megkeresi Önt.

 

 

 

GARANCIA, SZAVATOSSÁG:

 

·        Üzletünk az eladott árukra terméktípusoktól függően, eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal.

·        Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

·        Az egyes termékekre vonatkozó szavatossági és jótállási feltételek tekintetében speciális rendelkezések találhatóak az egyes termékcsoportokra

         vonatkozó rendelkezések között, illetve az egyes termékek mellett.

 •  

 

JÓTÁLLÁS

 

      A jótállási határidő a 151/2003 kormányrendeletben foglaltaknak megfelelően   fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása napjával kezdődik.

     A rendelet teljes szövege itt olvasható!

 

- 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről
- 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről
- 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról
- 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes  kérdéseiről
- Ptk. a hibás teljesítésről

 

A TERMÉKEK:

 

·       A megvásárolható termékek mellett feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFÁ-t, amelyet a szállítás/átvétel módjától függően szállítási díj is terhelhet.

        Árváltozás jogát fenntartjuk, a termékek esetlegesen megváltozott áráról a kedves Vevőt időben, kiszállítás előtt tájékoztatjuk.

·       A vásárolt áruk jellemzőit a kiválasztott árucikkre kattintva jelenítjük meg, ahol részletes leírást talál a termékről. Az ismertető leírás esetleges

        pontatlanságáért az oldal fejlesztője felelős. Minden termékről igyekszünk a legfrissebb képet megjeleníteni webshopunkban, de ettől                 

        függetlenül előfordulhat, hogy a gyártó időközben tovább fejleszti az adott terméket, így azok küllemben eltérhetnek (szín, feliratozás, stb.). A képek

       csak illusztrációk, amiért felelősséget nem vállalunk. 

·       Felhívjuk Kedves Vásárlóink figyelmét, hogy sajnos üzletünk mérete nem teszi lehetővé, hogy minden, a webshopban megtalálható terméket

        készleten tartsunk. Ennek következtében előfordulhat, hogy a kívánt terméket csak pár napos határidővel tudjuk szállítani.

 

 

FIZETÉS ÉS A SZÁLLÍTÁSI DÍJAK:

 

Az áru lehetséges kiszállítása, átvételi módjai:

·        személyes átvétel: a webshopban megrendelt termék telefonos, vagy e-mailen való egyeztetés után üzletünkben átvehető nyitvatartási időben munkanapokon hétfőtől péntekig 10.00-18.00ig, szombaton 10.00-13.00ig.A terméket átvételkor kell megfizetni.

·        postai utánvétel

·        házhoz szállítás

·        futárszolgálat

   

A rendelést követően minden esetben felkeressük Önt, hogy pontosítsuk, egyeztessük a kiszállítás, és átvétel módját. A rendeléseket minden esetben feldolgozzuk, előkészítjük. Ezért azoknál a csomagoknál,melyeket személyesen vesznek át, a megrendelőt tájékoztatjuk az átvétel

lehetségesidőpontjáról.

A személyes átvételre rendelt csomagokat 1 hétig áll módunkban tárolni. Kérjük, addig gondoskodjon az elszállításról. 1 hét után a rendelt csomagot automatikusan visszatároljuk és a rendelés törlésre kerül.

Az egyéb módon kiküldött csomagok szállítási díjáról a vevőt a vásárlás előtt tájékoztatjuk.

 

Szállítási díjak

 

Jelenleg érvényes díjaink:

POSTAI utánvét esetén:

0-5kg-ig 1500ft

5-20kg-ig 1900ft

20-30kg-ig 2300ft

 

. A futárszolgálati díj a szállítási költség a szállítási díjat, az értékbiztosítást és az utánvét díját is tartalmazza.

A díjak 0-30 kg súlyú küldeményekre érvényesek 50,000ft-ig. A díj csomagonként értendő. A szállítandó termékeket igyekszünk lehetőség szerint minél kisebb, illetve egy csomagként kezelni, de extrém esetekben kénytelenek vagyunk több csomagot készíteni.

Akvárium szettek esetében magát a szettet tudjuk egy csomagként kezelni. Amennyiben a szett mellé egyéb kiegészítőket is rendel, pl. aljzatot, bútort, stb., azokat külön csomagként, külön szállítási díjjal vállalja a futárszolgálat.

Budapesten házhoz szállítás esetén az 50,000ft-ot meghaladó rendelések kiszállítása DÍJTALAN.

 

Lehetséges fizetési módok

 

·       Futárszolgálatnak. Az áru értékét a futárnak kell fizetni a szállítási költséggel együtt.

·      Banki átutalás. A vásárlást követő egyeztetés után közöljük bankszámlaszámunkat. Ez esetben az áru értékét bankszámlánkra utalja, a postásnak vagy a futárnak csak a postaköltséget, illetve a szállítási költséget kell fizetni.

        Lehetőség van arra is, hogy az áru értékével együtt átutalja az előre kalkulált postaköltséget, illetve a szállítási díjat is, ez esetben a szállítással felmerülő költségeket mi rendezzük, Önnek nem kell mást tennie, mint átvenni a megrendelt terméket.

·       Amennyiben egyéb szállítási megoldásra javaslata van, nyitottak vagyunk arra is.

Igyekszünk minél rugalmasabbak lenni, hogy minél jobb áron, és minél gyorsabban hozzájusson a megrendelt áruhoz, ezzel is az Ön kényelmét szolgálva.

A vevő köteles a kiszállítás/átvétel időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

 

 

 

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐK

 

Átlagos esetben a megrendelt termékeket 2-5 munkanap alatt ki tudjuk szállítani, ha erre nincs lehetőség, akkor ügyfélszolgálatunk e-mailben vagy telefonon értesíti Önt arról, hogy melyik termékre kell várni. Ilyenkor lehetőség van arra, hogy az adott terméket kihagyjuk a rendelésből, és a csomagot e nélkül küldjük el, vagy arra, hogy másik, hasonló (helyettesítő) terméket válasszon. Minden termék mellet feltüntetünk egy esetleges szállítási határidőt, ez persze egyéb technikai okokból eltérhet, érkezhet előbb is, vagy utóbb ezekért felelősséget nem tudunk vállalni. Megértésüket köszönjük.

MINDEN esetben a Vevő érdekeit tartjuk a legfontosabbnak. Ha csak mód és lehetőség van rá, akkor a rendeléseket gyorsan és precízen kezeljük. Néhány esetben (pl. ha a megrendelő nem ad meg telefonszámot, és több e-mailünkre sem válaszol) önhibánkon kívül nem tudjuk a rendelést a kellő sebességgel feldolgozni. Véleményét, észrevételeit, panaszait kérjük, írja meg e-mailben, minden észrevételre reagálunk, és minden olyan esetet, amikor a megrendelő igényeit tőlünk vagy besszállítónktól eredő hiba miatt nem sikerül kielégíteni, maximális flexibilitással és pénz visszafizetési garanciával kezelünk!

 

 

 

CSOMAG ÚJRAKÉZBESÍTÉS

 

Amennyiben mi elküldtük Önnek a megrendelt csomagot, és azt Ön 5 munkanapon belül nem veszi át, a csomagot sajnos automatikusan visszaküldi a szállító cég a címünkre, és mi "bukunk" rajta egy szállítási költséget. Előfordulhat, hogy nem kap értesítőt, vagy nem találja meg a szállítónk a címet, zárva az ajtó, nem tartózkodik senki a megadott címen, elutazott külföldre stb. Ilyen esetben, amennyiben ezt Ön kezdeményezi, a csomagot a szállítási költség újbóli felszámításával elküldjük Önnek. De csakis akkor indítjuk útjára ismét a csomagot, ha annak ellenértéke a bankszámlánkon (átutalással) jóváíródott! Amennyiben egy címről két vagy több alkalommal is visszakapjuk a csomagot, Áruházunk fenntartja a jogot, hogy erre a névre és címre a továbbiakban NE küldjön újra csomagot.

 

A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA:

 •  
 • Az Aqua-Varia Bt. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni.
  A csomagolás sérüléséből adódó költségek a vevőt terhelik. Csomagolás nélkül a szállító a terméket visszavenni nem tudja.

 • A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mailen vagy telefonon. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.

 • A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A csomagot NE küldje vissza portós vagy utánvéttel terhelt csomagban, mert ezeket NEM áll módunkban átvenni!

 • A vevő az áru átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.

 • Az Aqua-Varia Bt. követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a jótállási igény nem érvényesíthető.

 

 • Előfordul, hogy az Internetes áruházban kiválasztott termék a valóságban mégsem olyan, mint amilyet Ön szeretett volna. Az ilyen esetekben a következő a teendő:
  - jelzi a termékkel kapcsolatos elégedetlenségét Ügyfélszolgálatunkon, telefonon 06 1 321-61-00  vagy e-mailben info@vadvilagbolt.hu
  - munkatársunk az egyeztetés után (számla visszakeresése, a termék értékének megállapítása) közli Önnel, hogy a termék visszavehető-e vagy sem (megbontott eledelt, használt felszereléseket indokolt esetben, csak rejtett, a használat során kiderülő gyári hiba esetén tudunk visszavenni). Bontatlan és sértetlen terméket minden kérdezés nélkül visszaveszünk!

 • - Ön postai csomagként feladja címünkre a visszaküldeni szánt terméket: Aqua-Varia Bt 1161 Bp Rákosi út 46. Kérjük, a csomagot értéknyilvánítással adja fel, NE küldje vissza portós vagy utánvéttel terhelt csomagban, mert ezeket NEM áll módunkban átvenni!

 • - A termék megérkezésekor munkatársunk ellenőrzi annak sértetlenségét, és piros postai utalványon, vagy banki átutalással visszaküldi Önnek a termék értékét.

 

Tisztelt leendő Vásárlónk!

Amennyiben figyelmesen elolvasta és elfogadja a fentebb leírtakat, el tudja indítani megrendelését.
Reméljük, hogy nálunk megtalálja, amire szüksége van.
Amennyiben mégsem, kérjük, hogy jelezze igényét az alábbi e-mail címen:
info@vadvilagbolt.hu

Díszhalak, élő állatok, élő eleségek kiszállítását a Vadvilág Díszállat és akvarisztikai szaküzlet nem vállalja, megértésünket köszönjük!

Kellemes vásárlást, jó böngészést kívánunk!

Vadvilág Díszállatkereskedés

Titoktartás

Tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk partnereként működik együtt. (Pl.: házhozszállítás futárszolgálattal.) Partnereink a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Adatainak adatbázisunkból való törlését bármikor kérheti egy, az Ügyfélszolgálatunknak küldött {e-mail}-ben.